Sevinçli Şehit Mehmet Erdoğan İlkokulu
SEVİNÇLİ KÖYÜ İMAMOĞLU/ADANA

VİZYON

Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkilaplarına ve Türkiye Cumhuriyeti anayasasına bağlı, Türk milliyetçiliğini özünde yaşatan, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan ve koruyan, fert ve toplum meselelerine duyarlı,devletin çıkarlarını kendi çıkarları önünde tutan,hak ve sorumluluklarını bilen ve koruyan, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları bir davranış haline getiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen,ilgi, istidat ve yetenekleri istikametinde yetiştirerek, devletin önemli kademelerinde görmek amacı ile üst öğrenimine hazırlamaktır.

MİSYON

Eğitim öğretim etkinliklerini; öğretim ilkesi, öğrenci düzeyi, çevre özellikleri ve programda belirtilen esaslara uygun öğrenci ve velilerin beklentileri göz önünde bulundurularak, öğretmen, öğrenci, veli ve idarecilerin yardımlaşması şeklinde takım çalışması ve özveriyle gerçekleştirmektedir.

NORMAL

08:30--13:50